Přidat komentář

Reagujete na příspěvek

Kateřina
  (kontaktovat autora příběhu)
10. března 2025
Truchlení

zůstala jsem zcela sama na světě

Dobrý den, již jsem tu myslím napsala svůj příběh... Je mi 53 let a zůstala jsem úplně sama na světě.... Můj otec byl surově zavražděn když se vracel z pošty s důchodem domů: Vrah ho sledoval až k nám domů a tam pak sjel s ním výtahem do sklepa, kde ho pěstmi utloukl k smrti, holí mu vypíchl oko a sebral mu důchod a utekl... No otec to peklo přežil a tak jsem za ním chodila na ARO tři měsíce, než svým zraněním podlehl... No a pak jsem se zhroutila a byla několik let doma ... No nyní jsem v plném ID a to jsem netušila, že to nejhorší mně ještě čeká...V prosinci před lety pak zemřela má maminka a já zůstala úplně sama... Příbuzní mi sice pomohli, ale nestýkáme se a pro ně jsem jen ta příbuzná, které jednou za rok napíší, jak se má...No takže po maminčině smrti mně majitel vystěhoval z bytu a já neměla kam jít... a začalo peklo...Tak jsem si musela vzít půjčky, abych zaplatila kauci, a poplatky realitce atd... No jediný, kdo mi pomohl, byla má maďarská teta, která mi poslala celkem dost peněz až do doby, kdy jsem si našla malou garsonku a tak nějak v ní přežívám... Samozřejmě že vánoce neslavím, nemám s kým, a já je miluji, takže se buď opiji a pak brečím, a nebo brečím celou dobu...No na dovolenou nejezdím, není kam a také nemám peníze... Nemám peníze ani na to, koupit si něco na sebe... No jsem krásná žena a samozřejmě jsem měla nějaké přítele, ale nic moc.... Co by jste dělali vy v mé situaci? Katka

Napište svoji reakci

Zadejte jméno nebo přezdívku.
Mohou vás čtenáři příběhu kontaktovat?