Přidat komentář

Reagujete na příspěvek

In reply to by Anonym (neověřeno)

Lucie
8. ledna 2025
Milá Dášo,
děkuji Vám za podporu. Je mi líto, že ve Vás moje řádky vyvolávají vše znovu. Už vím, jak je tohle ,,vyvolávání" bolestné. Včera jsem byla na návštěvě u tety, maminčiny sestry, vše probíhalo naprosto v pořádku, měly jsme témata úplně jiná, než maminku a přesto, když jsem si sedla do auta to přišlo. Musela jsem v půli cesty zastavit, protože jsem přes pláč neviděla na cestu, úplně nekontrolovaně a nahlas jsem se rozplakala uprostřed města v provozu. Mám tetu spojenou s maminkou, když jsem ji viděla naposledy, maminka ještě žila a všechno bylo v pořádku. A mohla bych najít další a další situace. Vidím ji všude a všude mi chybí, nejhorší jsou chvíle, kdy bych chtěla radu, nebo vyslechnout a to si to uvědomím úplně nejvíc, že už není a niky nebude... Byla náš tmel, naše světlo, se vším si věděla rady a měla vždycky otevřenou náruč. Myslím na ní tak 300x za den a nijak se to nemění a nezmění, mám srdce rozervané. Jen doufám, že to časem už přijmu a začnu na ní třeba mluvit a něco jí povídat, byť v duchu. Shodou okolností chodím k psycholožce a ta mě uklidňuje, že to přijde a že to stejně neuspěchám, prostě to jen nepřijímám, i když vím...

Děkuji moc, Dášo, držte se!

Lucie

Napište svoji reakci

Zadejte jméno nebo přezdívku.
Mohou vás čtenáři příběhu kontaktovat?