Přidat komentář

Reagujete na příspěvek

Jíťa
  (kontaktovat autora příběhu)
30. října 2024
Truchlení

Nejlepší chlap na světě i mimo nej ❤️💔🖤

Před 4dny mi umřel přítel se kterým jsem měla 5letý vztah ,vztah byl plný odchodů a návratů ,naše seznámení bylo imponované ,do toho krásného chlapa jsem se zamilovala okamžitě na první pohled . Už od prvního pohledu na něj jsem věděla ,ze naše cesta se právě začíná propojovat . Během následujících par dní začalo postupné sestehovaní do jeho RD byl to neskutečně šikovný chlap ,měl zlaté ruce , na co sáhl to to mu šlo .není snad nic co by nezvládl .vždy jsem říkala jak moc šikovný je ,ale ze to raději nikde říkat nebudu , že už tak ho vidím málo , že by jsem ho jinak neviděla vůbec . Byl to pan mistr v oboru zedník . Naše rozchody byly jiné ,vždy jsme zůstávali v kontaktu ,vždy jsme se navzájem navštěvovali ,i když jsme věděli že nemůžeme byt spolu tak stejne tak jsem věděli že nemůžeme byt bez sebe …jak se říká měli jsme se pod kůží a věděli jsme že i nad vzdory všeho jsme spolu propojení už na vždy . Po nějaké době jsme se rozhodli že se pokusíme o miminko ,bohužel kvůli mým zdravotním problémům jsme nemohli přirozenou cestou ,tak jsme se rozhodli využít možnosti AR (asistovane reprodukce ) vše vypadalo že je v pořádku ,ale nakonec to nedopadlo podle našich očekávání … pak jsme si dali 2 roční pauzu od stresu a vypořádaní se s duševní nesrovnalostí. Mezi tím následovalo opět několik odchodů a návratů. A u posledního nastal zlom , můj vytoužený chlap mě požádal o ruku a rozhodl se že by rád využil poslední pokus o AR a že by se vážně už rad dočkal malého uzlíčku štěstí . Domluva byla jasná už žádné odchody už jen štěstí a více DUK ( důvěry ,upřímnosti, komunikace ) začalo období kdy se začalo řešit jak na to vše bude koukat okolí ,proto jsme se dohodli pro svatbu ve 4lidech pouze se svědky a že tentokrat si vše necháme jen pro sebe . Nikomu se nebudeme svěřovat nikomu nic říkat a když nám to vyjde tak na Vánoce oznamime ten nejkrásnější dárek . Vánoce pro rok 2024 měli být ty nejkrásnější … můj chlap byl ten nejlepší na světě , někdo má vztah na začátku zality sluncem ,a po čase to vyprchává ,já zažila opak , u nás to bylo jak na houpačce nahoru a zase dolu ,rozchody a návraty ,ale můžu vám s čistým srdcem říct ,ze by jsem nikdy neměnila,mi až po tolika obchodech a navratech začali teprve zjišťovat jak moc jsme si navzájem vzácní a jak moc jeden druhého potřebujeme …bohužel osud nám to nepřál ,po začátku dalšího (posledního )pokusu AR kde jsme začali nanovo a vybehali vyzvedli léky podstoupili odběry krve ultrazvuk a vypsalo se na další měsíc začátek hormonu .tak po 10dnech me můj milovaný opustil už na vždy . Nedá se vyjádřit slovy co člověk cítí ,když mate vedle sebe v jednu chvíli silného zdravého chlapa ,těšíte se na začátek něčeho nového věříte že vše teď bude jiné cítíte zem tentokrat to vyjde a uděláte z něj konečně poprvé tatínka malého uzlíčku . Že se poprvé ožení a budeme opravdová plnohodnotná rodina se vším všudy .a najednou se vše otočí a záhy je vše jinak … po noční směně kdy jsem přišla domu jsem vydělá ze není rozesílána postel ,to se NIKDY nestalo ,ok říkáte si ok tak sel někam s klukama a někde se opozdil ,ale i tak je ten divny pocit ve vás .volám volám a nezveda to ..kamarád také nezveda pak jdu spát ,ale moc se to nedaří tak po necelých 4h.se provozním a zjišťuji ze stále nikde není .mezi tom zprava od kamaráda ze se někde určitě jen sekl a ze dorazí ,ať se nestresuji…ze mám ještě vyčkat , me to neda ,volám jeho sestře zda nebyl u ni .nebyl , po nějaké době sestra vola zpět zda není v zahradním domku a něco tam netvoří , řekla jsem ze kouknu , přes okno vidím ze ano dveře jsou pootevreny jdu se kouknout a on tam leží …bohužel byl to náhlý konec ,už někdy v noci . Záchrana byla nereálná ,můj život se otočil o 180 a není návratu …rodina mě odstřihla není možnost se rozloučit v rodinném kruhu nejsem nikdo okamžitě vystěhování žádný pohřeb jsem zoufalá …přeji si ho obejmout vrátit ho zpět mezi živé vidět ho říct mu jak moc chybí …a závěrem jedine co mi trosku pomáhá je ze mám kolem sebe přátele ,kolegy v práci ,svou rodinu a psaní mému malému i když vím ze to nečte ,tak věřím že to ví a cítí tam nahoře …opět se spolu sejdeme a nikdo nám v tom nezabrání …jen to nebude hned a tak jak naše odchody a návraty začali tak věřím ze i toto odloučení není na vždy .

Napište svoji reakci

Zadejte jméno nebo přezdívku.
Mohou vás čtenáři příběhu kontaktovat?