dobrý deň, rada by som vám vyjadrila svoju najúprimnejšiu sústrasť zo straty maminky. Váš príbeh ma veľmi zasiahol a musím vám napísať, že ste úplne skvelá a úžasná žena. Veľmi na vás obdivujem ako ste všetko s vašim bratom zvládli. Hlavne si prosím nič nevyčítajte, robila ste čo sa dalo. Ste naozaj vynikajúca a obetavá dcéra a váš brat je taktiež veľmi obetavý a láskavý, že ste sa takto snažili o tú mamu postarať. Ja verím, že zhora dáva na vás pozor. Chápem, že prežívate veľkú bolesť, sama som to prežila, moja mamka už 10 rokov nežije. Nič nie je horšie ako stratiť mamku, je to veľmi bolestivé, trvá to celé roky, kým sa ako-tak bolesť otupí. Ja som žila na liekoch, keď mi mamka umierala na rakovinu. Držím vám veľmi palce, aby ste všetko ustáli a ak potrebujete, je dobré vyhľadať odbornú pomoc (tiež som tak urobila), aby ste na to všetko neostávali sama. Veľmi vás obdivujem, hlavne to, ako ste si so všetkým dokázali poradiť, ako ste sa snažili urobiť pre maminku to najlepšie a preto si nič nevyčítajte, urobili ste skoro nemožné. Ja viem, bolesť je veľká, ale ste statočná, určite to zvládnete. Myslím na vás a posielam objatie a silu. Henrieta z Bratislavy