To jsem ráda, že se Vám nápad líbí, určitě by to bylo fajn řešení. :)
S rodinou mě to moc mrzí, je smutné, že se k Vám takto chovají. Vůbec to nechápu. Ale je skvělé, že máte milující rodinu alespoň na Slovensku. Co takhle jet na Vánoce tam? Udělat si pěkné Vánoční prázdniny? A třeba o stěhování tma jste nepřemýšlela? Byl by to sice radikální krok, ale byla byste blízko lidí, kteří Vás milují a třeba by Vám to přineslo něco nového, neočekávaného a hezkého do života.
Co se týče seznamem, tak to naprosto chápu. Já jsem si tam nakonec našla přítele. Jsme spolu tedy teprve jen devět měsíců, ale žijeme spolu a zatím je to fajn :) Asi to chce trpělivost, ale podle mě se to vyplatí zkoušet. Určitě je tam spousta zoufalců, kteří to nikam nedotáhli, případně ještě žijí s maminkou. A také těch kteří by chtěli hlavně lásku fyzickou. Ale třeba by se Vám mohlo podařit tam nalézt štěstí. Mám i lidi kolem sebe, kterým se to povedlo. Moje maminka je skvělým příkladem. Po čtyřech letech vztahu s mužem, kterého potkala na internetu se budou brát. A to je jí přes padesát. Na lásku prostě nikdy není pozdě.
Nechci být vlezlá, ale ještě by mě zajímalo co říkáte na nápad s mazlíčkem? Myslím, že takový zvířecí kamarád může hodně rozptýlit chmury. :)
Přeji vše hezké ❤️
In reply to (Žádný předmět) by Anonym (neověřeno)