Dominik, vedela som to, že ste to vy, kto mi píšete. Ja len dúfam, že mamku raz uvidím. Mám to také ako vy. Tiež ticho závidím tým, ktorí majú mamku, niektoré z mojich kamarátok zas nemajú otca. Jedna moja kamarátka má chorú matku, otca už nemá, sestra jej teraz v máji zomrela. A tak trávime spolu čas, ak sa dá. Niekedy si vyčítam, že som nechodila s mamkou viac k lekárom, lenže mamka moc k nim nechcela. Už by som kopu vecí robila inak. Mamka bola doma, ona mala čas chodiť k lekárom prv, než ju rakovina pripravila o život. Na budúci týždeň je sviatok zomrelých. No môžem zase behať na cintorín a zapaľovať sviečky, kúpila som aj také menšie dekorácie na hrob, normálne by som jej vedela stále ten hrob zdobiť, ale k čomu by to bolo dobré keď tu už nie je. Teraz v sobotu príde z Horných Salíb tá moja kamarátka čo sestru pochovala, tak sa aspoň teším, že budem s ňou, chystáme sa na prezentáciu jednej knihy a po nej budú vystúpenia u nás v kultúrnom dome, tak si s ňou snáď dám kávičku a zase si pokecáme. Sú to tie najkrajšie chvíle, aké spolu môžeme zažiť. Škoda Dominik, že nie ste z Bratislavy, hneď by som robila nejaké posedenie a stretka pri kávičke. Moja mamka milovala vôňu kávičky, koláčikov a adventných vencov. Bola to tá najlepšia mamka na svete. Obetavá a starostlivá, naučila ma kopu vecí. Ďakujem mami. Henrieta
In reply to (Žádný předmět) by Anonym (neověřeno)