Smysl života…?
Dobrý den, je mi 32let a již delší dobou mám deprese které pramení z pocitu nenaplněného života. Pocházím ze sociálně slabší rodiny a od dětství jsem vyrůstal bez otce. Jako druhému dítěti mi nebylo věnováno tolik pozornosti a v podstatě jsem vyrůstal jako samorost chcete-li protloukal se životem s velkými sny že jednou ze mě někdo a něco bude…bohužel se tak nestalo. Sice mám dobře placenou práci, vlastní bydlení, ženu a děti ale cítím se nenaplněný. Cítím že bych od života chtěl víc. Chtěl bych něco dokázat, být v něčem dobrý. Je to asi taková krize středního věku která přerostla v deprese protože se cítím být v pasti a nevím co mám dělat. I když zkouším různé koníčky tak když už mě něco baví je to buď finančně nebo časově náročné a tak si říkám že nemá cenu v tom dál pokračovat protože se tomu nemohu věnovat naplno. A tak hledám dal a dal co v životě dělat abych se konečně cítil šťastný a naplněný protože momentálně se mi nechce žít, nechce se mi ráno vstávat z postele, nemám chuť k jídlu a nejradši jsem sám….někdy si říkám jestli by nebylo jednodušší to na tom světě zabalit abych měl konečně klid na duši.