Dominik, ešte by som chcela niečo napísať. Včera zomrela nečakane mojej dobrej kamarátke sestra Janka. Mala len 40 rokov, odišla nečakane, v sobotu si ľahla do postele a ráno sa nezobudila. Moja kamarátka je úplne zničená, včera mali ísť obidve do divadla a prišla náhla smrť, ktorú nikto nečakal. Táto Janka má 2 menšie dievčatá - 8 ročné a 12 ročné. Moja kamarátka má ešte 70 - ročnú mamku, ktorá je chorá (cukrovka). Svojho otca stratila ako 18-ročná, pred dvoma rokmi kamarátka pochovala aj svojho manžela, ktorý bol od nej starší o 25 rokov. Kamarátka má 47 rokov, jej muž mal 73 rokov. Bol dlhodobo chorý, dostal v nemocnici infekciu, mal choré srdce, cukrovku a tak. Zvláštne je to, že včera boli 2 roky, čo tohto manžela pochovala a v ten istý deň - teda včera zomrela jej sestra. Je to ako v zlom sne. Kamarátkina sestra bola dobrý človek a zakladala aj u nás v dedinke Materské centrum Luskáčik. Všetci ju mali radi a zrazu tu už nie je. Snažím sa byť podporou aspoň kamarátke, my sme boli aj spolužiačky a sedávali sme spolu v jednej lavici. Henrieta
In reply to Pani Henrieto,tusil jsem,ze by Anonym (neověřeno)