Přidat komentář

Reagujete na příspěvek

Kristýna
  (kontaktovat autora příběhu)
31. října 2015
Truchlení

Kdo v srdcích žije, neumírá..

Tímto příspěvkem všechny zdravím a ráda bych se s vámi podělila o svůj příběh. Je mi 21 let a před rokem a půl mi zemřel ten nejúžasnější chlap a přítel na světě. Jsem poměrně silný člověk, ale můžu říct, že chybělo jen málo a tu bolest jsem neunesla. Přítel byl o 20 let starší, byl to krásný můž tělem i duší, vášnivý muzikant, laskavý člověk, který by mi snesl modré z nebe. Celá má rodina ho milovala a miluje dodnes. Sdíleli jsme společnou domácnost měsíc, když náhle dostal infarkt. Moc dobře si vybavuju tu bolest, před kterou nebylo úniku. Obrovská úzkost, která mě dohnala k antidepresivům. Jsem studentkou vysoké školy, přítel si na mém vzdělání zakládal a moc mě podporoval. Moc jsme se těšili, jak se usadíme a založíme rodinu. Často se ptám, zda jsem chtěla opravdu tak moc. Tímto bych chtěla poprosit někoho, kdo si prošel tím samým osudem nejlépe v mém věku. Prosím nepište komentáře typu: jsi mladá, určitě si někoho najdeš. Je to hloupost. Nenajdu. Opravdoví chlapi zemřeli. ALEŠKU MILUJU TĚ, jediné na co se těším je, až se tam na hoře zase potkáme

Napište svoji reakci

Zadejte jméno nebo přezdívku.
Mohou vás čtenáři příběhu kontaktovat?