Děkuju moc za podporu a všem, kteří prožívají toto utrpení přeji hodně sil! Je to strašné období... dokonce začínám mít i výčitky svědomí... byl totiž čtvrtek a já byla ve škole, když mi můj přítel volal, že má tlak na hrudi a brní mu ruce... řekla jsem mu, jestli nemá infarkt a on že ne, že si jde lehnout... říkala jsem mu, že by neměl jít hrát na koncert, který byl domluvený na druhý den... chtěla jsem mu ten koncert zatrhnout, ale on žil pro hudbu a nikdy by to těm lidem neudělal... když jsem se v pátek vrátila ze školy, pouze zvracel a říkal, že podobné problémy má i jeho známý... trošku sme si vyměnili názory, já mu řekla, že by měl jít k lékaři a na koncert zapomenout...nedal si říct... v sobotu také pouze zvracel a v neděli byl fit... a v pondělí to začalo na novo a bylo pozdě... pořád si říkám, jestli jsem neudělala někde chybu...snad kdybych byla doma, tak bych ho k doktorovi donutila jít... snad kdybych to řekla třeba jeho mámě, že měl ten tlak na hrudi+brnění, snad ta by mu pomohla...je mi opravdu na nic... prosím, napiště mi váš názor, ať už je jakoliv... děkuju