Přidat komentář

Reagujete na příspěvek

Žaneta
10. června 2014
Děkuju moc za podporu a všem, kteří prožívají toto utrpení přeji hodně sil! Je to strašné období... dokonce začínám mít i výčitky svědomí... byl totiž čtvrtek a já byla ve škole, když mi můj přítel volal, že má tlak na hrudi a brní mu ruce... řekla jsem mu, jestli nemá infarkt a on že ne, že si jde lehnout... říkala jsem mu, že by neměl jít hrát na koncert, který byl domluvený na druhý den... chtěla jsem mu ten koncert zatrhnout, ale on žil pro hudbu a nikdy by to těm lidem neudělal... když jsem se v pátek vrátila ze školy, pouze zvracel a říkal, že podobné problémy má i jeho známý... trošku sme si vyměnili názory, já mu řekla, že by měl jít k lékaři a na koncert zapomenout...nedal si říct... v sobotu také pouze zvracel a v neděli byl fit... a v pondělí to začalo na novo a bylo pozdě... pořád si říkám, jestli jsem neudělala někde chybu...snad kdybych byla doma, tak bych ho k doktorovi donutila jít... snad kdybych to řekla třeba jeho mámě, že měl ten tlak na hrudi+brnění, snad ta by mu pomohla...je mi opravdu na nic... prosím, napiště mi váš názor, ať už je jakoliv... děkuju

Napište svoji reakci

Zadejte jméno nebo přezdívku.
Mohou vás čtenáři příběhu kontaktovat?