Milá děvčata jsem na tom stejně jako vy.V březnu mě také zemřel manžel.Jel na vyšetření do nemocnice,něco se jim nezdálo s krví,v zimě ,v županu a pantoflích ho vezli do jiné nemocnice asi 30 km.V sanitce se netopilo,prochladl,začal kašlat,následoval zápal plic.Nemohl polykat,tak až jsme přišli,tak jsme ho krmili a dokonce i podávali léky,které měl na stolku.Je toho moc co se nám nelíbilo.Na naši stížnost od perzonálu až po primáře nikdo nereagoval.Doposud se to řeší u ředitele (dcera se synem ).Já nejsem ničeho schopná.Opravdu to byla zbytečná smrt.Manžel byl zdravý,krásně se o mě staral,když jsem právě před rokem onemocněla já rakovinou.V dubnu jsem měla zatím poslední chemoterapii. Léky se bojím brát,ale asi budu muset.Momentálně řeším co mám dělat s urnou.Nechala jsem opravit hrob,je moc pěkný ještě má kameník nalepit fotku a uložit urnu. Ale nastal problém.Poraďte co mám dělat.Nechci ho tam dát,doma je mu lepší.Měl to tady moc rád,byl myslivec za domem máme les a tam bude ve tmě pod deskou.Prosím poraďte.........
In reply to je to šílený,víc než šílený by Anonym (neověřeno)