Přidat komentář

Reagujete na příspěvek

Iv
24. ledna 2011
Lidičky,
čtu zde Vaše příspěvky a je mi hrozně.
Je mi moc líto,co Vás postihlo za ztrátu a ráda bych Vám pomohla.
Vím,že nemohu vyřešit Vaše trápení,jen bych Vám ráda doporučila pár knih,těm z Vás kdo se chtějí něco dozvědět o minulých životech a světě na druhé straně.
Jsou to knihy od mudr.Briana Weise a najdete je na internetu.Stačí zadat jen jeho jméno.
Brian Weis je psychiatr s dlouholetou praxí-původně zapřísáhlý realista.Díky své pacienctce v hypnóze začal však komunikovat se světem na druhé straně a byl nucen uvěřit,že inkarnace existuje a duše zemřelých nezaniknou.
Knihy jsou napsány poutavě a profesionálně.
Jmenují se - ,MNOHO ŽIVOTŮ MNOHO MISTRŮ,POSELSTVÍ MISTRŮ,JEDNA DUŠE MNOHO TĚL,JEN LÁSKA JE SKUTEČNÁ.Mě osobně moc pomohly v náhledu na život a na smrt.Byly vydány po sobě,tak jak je zde uvádím,trochu na sebe navazují,ale nevadí přečíst si kteroukoliv z nich jednotlivě.
První je o tom jak jeho pacientka v hypnoze cestuje minulostí a také mu přináší vzkazy od duchovních bytostí.
Druhá obsahuje poselství duchovních mistrů a autentické výpovědi lidí,kteří se podrobili regresi.
Třetí je o progresi,kde mudr Weís zjistil,že je možné praktikovat s pacienty v hypnoze i progresi a posílá je do budoucích životů.Není jen jedna daná cesta,ale člověk si vybere jednu z několika,podle toho jak žije v dosavadním životě.
A čtvrtá je nejkrásnější-o tom jak žijeme minulé i příští životy se svými milovanými opět společně,jen v různých obmněnách a jako důkaz popisuje své 2 pacienty,kteří se spolu neznají a které vrací hypnozou do minulých životů a díky jejich výpovědím zjišťuje,že spolu prožili i život před tím a rozhoduje se jestli je má spolu a s jejich situací seznámit a zdali má právo zasáhnout jim takto do nynějšího života.
Knihy jsou napsány na opravdu dobré úrovni,není to žádné vymývání mozku.
Pokud se pro nějakou rozhodnete,byla bych ráda kdyby Vám pomohla projít životem o něco lehčeji,než je tomu dosud.
Přeji moc štěstí do budoucna.
Ivana

Napište svoji reakci

Zadejte jméno nebo přezdívku.
Mohou vás čtenáři příběhu kontaktovat?