Přeji hezký den Jirko četla sem Váš příspěvek o tatínkovi, a měla sem slzy v očích, dělám ve zdravotnictví, a máme tam taky hospic.ale tohle sem tedy nikdy neslyšela, v dnešní době je to vše o lidech někdo má tuhle práci jako poslání, a někdo zase jako nutnost, ale rozhodně by tyhle sestřičky neměli dělat v nemocnici, ale radši někde ve fabrice tam nemusí komunikovat z návštěvami,a za svoje chování by se měli stydět, přála bych jim stejný osud, aby poznali jaký to je když mu onemocní rodiče, a oni i když v tom dělají budou bezmocný a v tu těžkou chvíly se k nim někdo zachová přesně tak jako oni k Vám, já mám svojí práci ráda, a slíbila sem babičce než mi zemřela že se budu starat o lidi, a že s nimi nebudu zacházet jako ty co se starali o babičku že na ní otvíraly okno aby nakonec měla zápal plic a zemřela, tahle práce není pro všechny jen pro ty kteří mají srdce, a já pro ty staroušky moc ráda vše co si přejí udělám, pak můžu být klidná a mít dobrý pocit z toho že sem pro ně mohla něco udělat, je to jako když příjdete do obchodu a tam stojí prodavačka která se ani neusměje a jen na Vás skoro zakřičí jako gestapo co chcete?takový člověk tam taky nemá s prominutím co dělat, vše je o lidech v dnešní době si člověk neváží lidí který miluje natož obyčejného člověka, je to smutný, ale prostě tak to je, opatrujte se Marcela.