Přidat komentář

Reagujete na příspěvek

In reply to by Anonym (neověřeno)

Robin
  (kontaktovat autora příběhu)
13. října 2018
Dobrý večer Jani,
To co píšete,jak bych pociťoval já.Jste moc mladá,musí být to pro vás těžké ,ikdyž mne je 33 let..Doufám,že se snažíte myslet na to hezké,vzpomínky jsou encore k čemu utíkali ,když je mi moc úzkou a hlavně se dívat na její fotky mi kupodivu vrácí krásné vzpomínky.Moje maminka mi odešla tento rok v únoru,19.2 a bylo jí 62 let
Moje kámoška,moje drbna,láskyplná a pečující maminka.Byla nemocná,ale všichni jsme doufali že i tady ta chemoterapie ji pomůže,bohužel její tělo na další chemu už nereagovalo.
V nemocnici nastoupila 30 ledna a 19.2 odešla .Ziju 10 000 km daleko a rozjel se za ní 8 února ,dodneška si vyčítam ze jsem neprijel dříve.Bohuzel v únoru ještě navíc byly chřipky a zákaz návštěv ,musel jsem chodit za mamkou načerno ,kde mne poustela noční služba..
Komunikovala,dokonce seděla a 17 .2 se její stav zhoršil a když jsem přišel nevěřil jsem svým očím -nemohla se ani napít a měla velké bolesti...18.2 už nekomunikovala vůbec a když jsem tam přišel a viděl jí,zhroutil se mi svět a viděl jí jaké měla bolesti,bylo pro mně hrozné.Druhý den mi volali v 6 ráno a 6 15 jsem byl už její postele a loučil se sní...Byla to moje sluníčko a asi jediná opravdová zemsv mém životě...Vzpomínky mi zůstanou ,je to už 7 měsíců ,bolí to stejně,ikdyž už méně pláču,ale svíčku zapaluji docela často .
Její dárečky,srdíčka ,retizky opatruji jako oko v hlavě...

Napište svoji reakci

Zadejte jméno nebo přezdívku.
Mohou vás čtenáři příběhu kontaktovat?