Přidat komentář

Reagujete na příspěvek

In reply to by Anonym (neověřeno)

Věra
  (kontaktovat autora příběhu)
23. července 2018
Dobrý den, Jano, je mi moc líto, že jste přišla o maminku. Jste tak mladá. Moje maminka zemřela 4.7., 6 dní po té vaší. Byla pro mne, po mých dětech, tou nejbližší osobou na světě. Moc jsem jí milovala a ona mě. Bolest, kterou cítím je nepředstavitelná. Nechtěla by ale, abych byla nešťastná a já se velmi snažím to zvládnout. To by si určitě přála i ta vaše maminka, chtěla by vidět, že budete dál žít, smát se, budete šťastná, statečná. Vím, je to moc těžké. Když o někoho přijdete, vždycky si najdete něco, co si vyčítáte. Je to asi přirozené. Vy nevyřčená slova, já si vyčítám, že jsem jí našla, zavolala záchranku a díky tomu dalších 7 měsíců ležela s vážně poškozeným mozkem v nemocnici. Nehýbala se, nemluvila, byla na umělé výživě. Nikdo neví, co vše vnímala, bylo to strašné. Vaše maminka určitě věděla, jak jí máte ráda, maminky tohle ví. Po tak krátké době od její smrti je smutek, bolest a prázdnota, kterou cítíte, úplně normální. Je to bolestivé, ale normální. Někdy je ta bolest velmi trýznivá. Buďte ale silná. Myslete na to, jak by vás chtěla vidět ona. Žijte nyní svůj život, sama se o to také snažím, i když je to opravdu těžké. Přeji vám hodně sil.

Napište svoji reakci

Zadejte jméno nebo přezdívku.
Mohou vás čtenáři příběhu kontaktovat?