moje maminka také byla onkologickým pacientem, jednoho dne, když jsme přijeli domů, ležela na zemi. Měla samé modřiny a nic nám neřekla. Taťka zavolal sanitku, aby jí zkontrolovali, zda nemá nic zlomeného či vnitřně nekrvácí, protože od maminky jsme se nic nedozvěděli, tak jsme měli obavy. Hned přijeli a odvezli ji do nemocnice. Druhý den taťkovi řekli, že všechny rentgeny dopadly dobře a že ji tam nechtějí, že "zabírá lůžko". Vypadalo to, že další den nám ji dovezou domů. Ale nevolali, taťka tam šel a řekli mu, že mamince selhávají ledviny. A další den ráno v šest hodin volali, že zemřela. Že jí selhaly ledviny a plíce. Já to dodnes nechápu, proč se to stalo, ještě před měsícem byla na rentgenu plic a měla vše v pořádku...pár dní, než zemřela, málo jedla a pila, skoro pořád spala...zařídili jsme jí nutridrinky...poslali jsme mamčiné zprávy jednomu lékaři a ten se vyjádřil, že to není tak hrozivé...chtěl ji dostat do toho protonového centra...a ona mi za pár dní zemřela..pro mě tak náhle a nečekaně..a měla jsem tolik naděje, že zase bude dobře...jinak mám taky starší sourozence, jeden je starší o 12 a druhý o 15 let, mají své rodiny..já žila vždy s maminkou a s tatínkem...s maminkou jsem teď několik měsíců spala, koupala ji atd. ...pořád se mi nechce věřit, že už tu není...vždyť nedávno mi ještě radila, mluvily jsme spolu..a najednou mi zemře...mám oporu v taťkovi a v příteli, ale nechci je moc zatěžovat...taťkovi před dvěma měsíci zemřel taťka a teď manželka...má to taky dost těžké...
In reply to U me je to dnes 18 dni...nic by Anonym (neověřeno)