Přidat komentář

Reagujete na příspěvek

petra
12. srpna 2013
Ahojte..4 augusta prešiel rok...odkedy mi zomrela naimilowanejšia osoba na swete...Moja mamina,ktoru neskutočne lubim...wčera sa mi sniwal nadherny sen na ktory som čakala ,odkedy zomrela.....poniektori,ktori semm chodite často wiete,ze som sa s maminou nestihla rozlučit,chodila som za nou kazdy den so nemocnice,ale ten zrowna ten posledny som za nou neprišla...wyčitala som si to....bbolelo ma,že odisla bezomna...bez rozlučky....wčera sa mi nad ranom sniwalo....bolo to take žiwe skutočne....zawolali a z nemocnice,ze mamina zormiera...ze ak to zwladnem mam sa snou prist rozlučit....bežala som za nou....po ceste som rozymslala,či to zwladnem,ale potom som si powedala,ze ano!!! zwladnem to!!! wed je to moja mamina,ktora ma lubila wzdy a nikdy by ma neopustila....kračala som do jej izby...otworila somm dwere,zabolel ma pohlad na nu...citila som to....To že zomiera..wsade naokolo bol ten pocit...blizkost smrti....prišla som k jej posteli,mala zawrete oči....bola schulena,ubolena....potriasla som nou..a ona otworila oči,strašne silno sme sa objali.....citila som ju,citila som zase ten pocit jej objatia,jej lasku,jej wonu.....a moju lasku......powedala mi len ... Petuška moja......a ja som jej powedala,...Mami ak nechces nemusiš odist...zostan tu so mnou...nikam nemusiš ist.....a zobudila som sa....z toho sna mam pocit,že tu predsa len so mnou ostala....stale je tu so mnou......Lubim Ta.Mami...nawždy....!!!

Napište svoji reakci

Zadejte jméno nebo přezdívku.
Mohou vás čtenáři příběhu kontaktovat?