Přidat komentář

Reagujete na příspěvek

rikina
3. srpna 2013
Som stratená, bez Teba v tomto svete. Neviem ako ďalej, neviem ako žiť. Ty si bola mojou láskou, dušou, oporou a životom a teraz? Nechala si ma tu samú a opustenú. Ja viem že to nie je až tak pravda, že si stále pri mne. No nevidieť, neobjať Ťa, to hrozne bolí. Maminka život je krutý a ešte krutejší keď Ty tu nie si. Viem že musím žiť, Ty si mi darovala život, viem že ho nemôžem premárniť. Neviem či tu vôbec budem aspoň toľko rokov čo ty. Ale určite by si chcela aby som život prežila tak aby si bola na mňa hrdá, aby som nepremárnila ani jeden deň. Snažím sa o to, no zatiaľ mi to moc nejde. Učím sa znova žiť, nie len prežívať. Ty mi dávaš silu z hora, Ty ma chrániš. Už len kvôli Tebe to musím zvládnuť. Aj Ty si to musela, keď Ťa tvoja maminka opustila. Hrozne mi je ľúto že som ju nepoznala, ale viem že teraz si konečne s ňou. Už si sa jej nevedela dočkať, preto si sa ponáhľala za ňou. Nezazlievam Ti to, lebo teraz chápem a viem ako to bolí žiť bez maminky. Maminka ani ja už sa teraz neviem dočkať, kedy Ťa opäť uvidím. Viem že teraz sa mi to zdá strašne dlha doba, ale čas beží neuveriteľné rýchlo. A ja chcem prísť za Tebou pripravená, chcem Ti tam povedať, že som nepremárnila Tvoj dar života a snažila som zvládnuť všetko čo mi život pripravil. Aby si mi povedala, že si bola na mňa hrdá a tešila si sa so mňa. A potom sa budeme radovať naveky spolu. Hrozne mi chýbaš. Ľúbim Ťa a nikdy neprestanem na Teba myslieť.

Napište svoji reakci

Zadejte jméno nebo přezdívku.
Mohou vás čtenáři příběhu kontaktovat?