Přidat komentář

Reagujete na příspěvek

In reply to by Anonym (neověřeno)

rikina
16. července 2013
Anička mala si krásny sen, možno teraz budeš o trošku ľahšie znášať tu hroznu stratu. Ja prosím maminku aby mi takto prišla povedať že jej je dobre. Aby som ju aspoň v sne mohla vystískať. Ale nemôžem povedať že sa mi o nej občas nesníva. Podstate mi to nepovedala ale videla som a vyžaroval s nej pokoj. Ležala vedľa mňa a aj ja som cítila pokoj. No zaujímavé na tom je, že do vtedy som od maminkinej smrti nemohla v noci spávať iba ak tak s tabletkou a ta tiež niekedy nezabrala, no od toho sna prespím skoro celú noc. Nie je tomu ani dva týždne a ja dúfam že mi to vydrží. Niekto mi povedal, že nie je dobre keď sa nám sníva o maminke, lebo že nemá potom pokoj. Neviem čo je na tom pravdy, ale ja by som bola rada, keby mi prišla do sna a videla by som ju že je šťastná objala ma a povedala by mi aby som sa už netrápila a začala žiť, že je môj anjel strážny a že bude na mňa dávať pozor. Pri tom viem že je to tak, ale ak by prišla si myslím že by sa mi trošku uľavilo. Možno keď budem na to pripravená tak mi príde niečo také povedať, a keď nie tak aspoň sa na mňa usmeje, pohladí. Niekde som čítala, že ony aj prídu ale nie každý je taký citlivý že ich vníma. Takže aj keď ich necítime neznamená to že nie sú pri nás. Stále sú a budú naši strážny anjeli. Maminka ja tomu verím.

Napište svoji reakci

Zadejte jméno nebo přezdívku.
Mohou vás čtenáři příběhu kontaktovat?