Přidat komentář

Reagujete na příspěvek

In reply to by Anonym (neověřeno)

jana
1. července 2013
Ahoj,

když jsem to četla jako bych to psal já. Mé pocity, myšlenky, emoce jsou stejné. A to jak píšeš o své mamince, jako by jsi psal o té mé. Byla silná a přitom nesmírně hodná, obětavá a pro každé ho se snažila udělat maximum. Pro nás, v práci, pro lidi kolem ní. Každý na ni vzpomíná jako na báječného, obětavého, pracovitého člověka s velkým laskavým srdcem. Moje máma měla možnost poznat svého vnuka a i když jehot "otec" je to největší zlo co mě v životě potkalo, tak můj syn je ten největší dar pro mě a byl i pro mou mámu. Neumím si představit jak žít dál bez ní. Vím že je stále se mnou, já jsem její součástí a vždy kousek z ní bude žít se mnou dál. často si přeji aby byla naším dobrým andělem a byla nám tak na blízku. I když naše zármutky jsou podobné i tak si uvědomuji, že nejde říct "co pomůže" , protože nepomůže nic.... ani čas. Vím že to musí, každý v sobě zpracovat svým jedinečným způsobem, ale mám pocit, že vůbec nevím jak to udělat. Přeji ti moc a moc síly. Je to jediné co přát a co pomáhá.

Napište svoji reakci

Zadejte jméno nebo přezdívku.
Mohou vás čtenáři příběhu kontaktovat?