Přidat komentář

Reagujete na příspěvek

In reply to by Anonym (neověřeno)

romana
1. června 2013
ahojte baby, dakujem vam,ze ste sa ozvali. aspon viem,ze nie som sama co takto trpim. ja sedim v spalni,kde som spavala s maminou, ked bola chora, a vlastne aj predtym. tatino s nou nespal, lebo strasne chrapal a sme sa nevyspali:) ale to je jedno. sedim a rozmyslam, co zajtra varit. mamina mi vzdy poradila, povedala,co mam ako robit, a teraz co..ja neviem nic. teda varit viem, dobre, ale bez nej ma to ani nebavi.ona mi vedela vzdy povedat svoje finty, rady, skusenosti.a ja som tu ostala bez toho,aby mi stihla vsetko povedat. je to strasna bolest. je to len par dni a ja som zufala,a to budem zufala uz takto asi cely zivot.chuderka ani vnucatiek sa nedozila, ani na svadbu mi nepojde. ved ja sa zblaznim! a tolke plany sme mali, chodili sme spolu po obchodoch, mali sme rovnaky vkus, poziciavali jedna druhej veci, smiali sa zo seba, ako spolu schudneme.a ta hnusna sk*rvena rakovina nam to prekazila. presne ako si napisala Darinka, na vsetko maju liek, a na toto nie?? nechapem naozaj. aby takto mladi ludia umierali.a mamy, preboha ved to je trapenie na cely zivot. ano kazdy aj mne hovori, ze sa uz netrapi,ze sa ma uz lepsie. ale ona nechcela umriet! my sme verili, ze sa vylieci! nikdy mi nepovedala, ze uz to chce skoncit.mozno niekto to vzda, ked ma bolesti,trapenie,ale ona vydrzala vsetko. mne srdce trhalo ked som videla co preziva. po nociach som ju drzala za ruku, kym nezaspala, ked mala zle sny bola vystrasena, vtipkovala som, aby som ju upokojila. a zaspinkala. a ja som bola stastna.ze ju mam, ze ma ona mna. a teraz som v uplnej prdeli. kazdy den v praci cakam na telefon, ze mi napise.zavola.volali sme sa aj ked sme spolu byvali, ona v praci,ja tiez, a kecali sme. je tu prazdno bez nej.cely dom je smutny. tatino sa trapi, on ju velmi lubil. tak velmi, a tak krasne sa o nu staral, my by sme jej aj modre z neba zniesli. a teraz je v nebi ona. darinka ty mas aspon rodinu, to je fajn, ja rodinu nemam, teda myslim svoju, ale mam brata,sestru a tatina,pre ktorych musim byt silna a zvladnut to. snazim sa,ale aj tak kazdy den placem. uz chcem umriet,a ist za nou.

Napište svoji reakci

Zadejte jméno nebo přezdívku.
Mohou vás čtenáři příběhu kontaktovat?