Přidat komentář

Reagujete na příspěvek

In reply to by Anonym (neověřeno)

petra
31. května 2013
Ahoj Romana ,uprimnu sustrast....mne mamina zomrela pred 9timi 4juna to bude 10 mesiacov,pred dvoma dnami by oslavila 51 rokov,velmi mi chyba...zmenilo ma to celu,jej smrt ma zasiahla tak velmi,ze mi otocila zivot o 180 stupnov....ked zomrela nevedela som ai dychat,zit,bala som sa tmy..toto vsetko pomiulo,ale ta prazdnota vo me zostala...mamiu už nikto nevynhradi...ja mam 26 rokov,mamia mala presne 50 ked zomrela,tiež sa tak velmi bala smrti,ze si ju ani nepripuštala,stale sme si vraveli,že ona prežije,ze to zvladne..nevedela som si predstavit zivot bez ej,kazdy de sme si volavali,a ako aj Ty pises boli sme najlepsie kamaratky...dnes ked si na to spomeniem,boli ma srdce a pytam sa či to je vobec pravda,ze sme si volakedy takto pred rokom volavali 2krat denne....či to nebol len sen....je to zvlastne ako nas život skuša....neviem či tomu rozumiem ,asi ie..a ikdy neporozumiem....ako Ludka piše,presne takto sa to začalo..mamina 7juna skončila v nemocnici...a potom uz to islo v priebehu 3 mesiacov zomrela..na nasledky zlyhania pečene.....ked pišeš ze Tvoja mamia sa bala smrti..mam az zimomriavky..ked si spomeniem,ako sme sa este 3 augusta drzali za ruky plaovali kam pojdeme co nakupime ,a 4 augusta som zrazu zostala a tomto svete sama.....drz sa Romanka....viem ako sa citiš....je to strašna bolest....človek to musi len nejak zvladnut..a zit dalej....

Napište svoji reakci

Zadejte jméno nebo přezdívku.
Mohou vás čtenáři příběhu kontaktovat?