dakujem vam velmi. je to hrozne. ja uz neviem co dalej. je to len par dni, a ja trpim. neviem si predstavit, ze moj dalsi zivot bude pokracovat bez nej. bola pre mna vsetko. pred dvoma rokmi si nasla malu hrcku na prsniku, vyoperovali, rok bol pokoj. min.rok pred vianocami metastazy na plucach a peceni. odvtedy chudatko moje priputana k posteli, bolesti, neustavajuci kasel. mne islo srdce roztrhat, ked som ju videla ako trpi. ja nerozumiem, ze tu hnusnu chorobu doteraz nedokazu vyliecit. a este horsia je predstava, ze maminka tak velmi chcela zit, stale sme si hovorili,ze to zvladne. velmi sa bala smrti, nechcela nas opustit. a jeden den to prislo.tak nahle. zomrela tatovi v naruci, ja som ju drzala za ruky. doteraz mam ten obraz pred ocami. idem sa zblaznit. doma ju vsade vidim, jej veci, citim ju. a tak velmi mi chyba. neviem, naozaj netusim co dalej s takymto zivotom.tak vela som jej chcela este povedat. je to na zblaznenie. baby aj vam zelam uzprimnu sustrast a strasne vela vela sil, a pokoja. nase maminy si nas dufam strazia zhora.
In reply to ahoj.. presne viem, co by Anonym (neověřeno)