Přidat komentář

Reagujete na příspěvek

In reply to by Anonym (neověřeno)

Ľudka
22. května 2013
Helenka, je naprosto normálne to, ako zmýšľaš, tiež si niekedy myslím, že som veľmi zákerá, keď prajem smrť iným... manžel má tiež obidvoch rodičov a strašne mu to závidim, ale v tichosti si myslím, že aj na nich príde čas. Keby svokra nebola aspoň taká protivná ako je, všetko by bolo v poriadku, ale z tohto sveta sa odchádza veľmi nespravodlivým spôsobom... zlí zostávajú a dobrí odchádzajú a mne bohužiaľ svokra nikdy nenahradí maminku, aj keby sa chcela snažiť, ale ona to robí ešte naopak - na poslednej návšteve sa zmienila o mojej maminke s tým, že si tu aj tak dosť užila... bolo to akoby mi pichla nôž do chrbta!!! keby to povedala o 80 ročnej babke, nič nepoviem, ale znelo to akoby veď na čo by žila, keď kadečo už zažila... Nevedela som, či mám pousmiať alebo vstať a odísť... nemalo to miesto ani v "sedacej časti tela" a tým ma len presvedčila o tom, ako veľmi mi smrť maminky priala... aby mohla viac vlastniť vnuka (môjho syna), aby ho mala teraz už len pre seba, pretože on mal moju maminu oveľa radšej ako ju. Bolo to vždy také viditeľné, on moju maminku viac uprednosťoval, hovorieval, že táto starká je k nemu lepšia, milšia... svokra sa nikdy nezamyslela nad tým prečo to tak je, že je chyba asi v nej, že si nevie tak vnúča získať ako moja mamina... a teraz mi svokra praje len to najhoršie, lebo chce mať vnuka len pre seba, je rada, že mi zomrela mamina, vidím to na nej, získava si ho peniazmi a sladkosťami a dodnes mu tlačí kaleráby do hlavy - na čo chodíš za starkou na cintorín, na čo tu máš starkinú fotku v izbe, doteraz som bola tá horšia a teraz som pre teba aj ja dobrá a pod.... mňa ide poraziť - toto rozpráva 6ročnému chlapcovi...
nenávidm preto ceý svet, všetkých ktorí majú ešte svojich rodičov, všetkých čo sa takto narážkami navážajú do mňa. Keby žila maminka, všetko by bolo oveľa jednoduchšie, vnímala by som svet farebný, takto je pre mňa všetko čierno-biele a všetci mi lezú na nervy. Je niekde ten Pánboh, keď toto dopustí a ešte sa zhora na to pozerá??? asi NIE... Maminka,prepáč, že sa rúham, ale inak sa nedá...

Napište svoji reakci

Zadejte jméno nebo přezdívku.
Mohou vás čtenáři příběhu kontaktovat?