život zničeny,pohlad do stratena...v ušiach mi hra Tvoj hlas....v hlave vidim Tvoj smiech....v srdci citim Tvoju lasku....odišla si....je tomu par minut...citim sa tak prazdno....neviem mysliet,neviem vnimat....možem len plakat...prave som stratila lasku...čo možem ešte v živote čakat...čo ma može ešte spravit niekedy štastnou....ked Ty si prave odišla....počujem hlas z telefonu,ktory mi vravi,že už si tu neni..bola si tu so mnou 26 rokov....neverim....plačem mami,kričim...ale Ty to už nepočuješ..putuješ niekam kam ja nemožem za tebou ist,aby som Ti povedala,nechod..zostan so mnou.....to prazdno to už vo mne nič nezaplni...už tu ranu nikdy nezacelim....bola som cely život silna...ale v jednom jedinom okamihu ma čo si zlomilo....bol to hlas na druhej strane....ktory som nepoznala,ktory mi hovoril to čo som nikdy nechcela počut...Zomrela.!!!...ten hlas mi zničil cely život....,zničil mi život mami...a Ty si prave niekam odchadzala,možno si už bola preč...,bola si sama,bezomna,opustena...v tom istom okamihu som bola aj ja navždy sama a opustena....citila som akokeby zomieram s Tebou,odchadzam s Tebou..a napriek tomu bez Teba.....bolest v duši,...vonku prši.......je noc ja plačem,vo vutri sa mi všetko trha na kusy,zviera ma prazdno a laska,ktoru musim tlmit,aby som nezomrela od žialu....plačem ...sama sama,sama...nikto pri mne neni,len moje dieta,ktore nosim pod srdcom,Tvoj vytužey vnuk... Naša laska,ktora ma drži pri živote....mami ta bolest je taka silna,zabija ma....napriek tomu musim žit,pre mojho syna,ktory je vo mne,ked mu nechcem ubližit.....snažim sa žit,snažim sa jest,snažim sa pit..ale je to tažke,...kto mi toto mohol urobit,aby som tak trpela a zaroven som mala byt silna pre niekoho ineho..už tu bolest nikdy nedam zo seba preč,nikdy sa jej nezbavim..a toho pocitu prazdna tiež......pocitu z toho okamihu,ked som nevedela či mam zomriet pre Teba alebo žit pre Samuela....mami ....minuly rok o tomto čase..bolo ešte vsetko take krasne.....všetko bolo inak....teraz žijem,dycham ,ale žije sa mi tisic krat horšie ako pred rokom,dycha sa mi tisic krat tažšie ako pre rokom...ale Milujem Ta Milion krat viacej ...ako som si mohla niekedy mysliet....len už Ti to nikdy nepoviem ..........