Ahoj Helenka, padlo mi to veľmi dobre, že Ti na mne záleží, či som v poriadku. Som, prišli mi výsledky z histologie, je to v poriadku. Až tak ale zdravá nie som, úplne som psychicky vyčerpaná, nikdy už nebudem taká aká som bývala. Mna už ani život nebaví, ide leto ako píšeš aj moja maminka povedala minulý rok, že ked vyzdravie tak ideme k moru. Ked si na to pomyslím, až mi srdce trhá, že sa tam nikdy nedostane. Vieš my sme boli každý den spolu, bývali sme v jednom paneláku, a ja to znášam strašne zle. Môj život už nikdy nebude šťastný, som zatrpknutá hnevám sa na každého. Mám v sebe nenávisť voči všetkému a každému. Aj ked ma niekto za to odsúdi, mna to nezaujíma. Aj pre mna je život utrpenie, jediné čo ma tu drží sú deti. Aj moja maminka, ked jej zomrela jej mamka, tak ona tu bola pre mna, ja som ju nevidela toľko plakať ako plačem ja, pritom babka tiež bývala s nami a mali veľmi dobrý vzťah. Moja maminka a jej mamka mali ťažký život, prežili toho veľa zlého. Ked babka zomrela, tak moja maminka bola veľmi silná, a zvládla to. Ja som slaboch, ja neviem ako budem dalej žiť. Helenka aj ja by som sa chcela strašne stretnúť s maminkou, ale ja tomu neverím. Ahoj a píš.
In reply to Jsem ráda Darinko, že jsi se by Anonym (neověřeno)