Přidat komentář

Reagujete na příspěvek

petra
16. května 2013
podaj mi ruku na chvilku...pozri sa mi do oči...,posledny krat sa na mna usmej..venuj mi čas....obim ma a naposledy pobozkaj...cely život mi tu budeš chybat,..chcem ti to povedat ....cely zivot je pre mna,len zastavka po ceste... ,to co pride potom ked vystupim,to mami neviem..nepoznam co ma čaka..ale viem,ze ty si tu bola so mnou bola si tu pre mna...bola si mojim pristavom..mojim vesmirom,...teraz kračam sama,rozmyšlam,kde je moj pristav,kam sa stratil....čo ma teraz čaka,ci mozem ist este dalej ,...či mam silu....pozriem sa na Tvoju fotku mami..zaboli ma srdce....poplačem si,utriem slzy,nech ma nikto nevidi....a zase kračam akoby sa nič nestalo..nikto ma nevidi,nikto to nevidi mami ,čo sa vo mne deje..nikto to nevidi,ale ja to citim mami...........večer si liham do postele....chcem o Tebe snivat,chcem Ta vidiet tak živo ako sa len da,...poprosim Ta akaz sa mi vo sne prosim,nech mam rano zase chut žit ist dalej....nech mam chut zase rano vstat..a tešit sa na dalsie noci,v ktorych budes so mnou Ty...na sny ,v ktorych budes Ty....liham si a počuvam hudbu,ktoru si Ty počuvala ....rozmyšlam,co sa stalo..ci je to vobec pravda....alebo som sa len zblaznila....mam pocit ,ze je toto moj trest mami..nie život ale trest...ukaz mi vo sne,kam mam ist,...nechaj mi odkaz...nenechaj ma trapit....neverim uz na lasku ,tak mi pomož mami...ukaz mi v čo mam verit,utri mi slzy Ttvojou rukou,povec mi ako ma maš rada....a že tu aj bez teba niesom sama..ze tu mam pre koho byt,niekoho s kym sa musim o život a radost podelit....povec mi to vo sne mami,ked to povieš Ty .. viem,ze budem lahšie dychat....všetko budem inak vnimat....pretoze budem vediet v co mam verit,ze mam kam ist a raz kam prist....ze ma budeš čakat....prosim Ta znova mami....ukaz mi Ty tu cestu kam mam ist..budem Ta čakat mami.....aj dnes v noci .......aj každu jednu noc........

Napište svoji reakci

Zadejte jméno nebo přezdívku.
Mohou vás čtenáři příběhu kontaktovat?