ešte dodatok kmôjmu poslednému príspevku. Skúste si nájsť v hlavičke nejaké vysvetlenie, prečo to tak muselo skončiť, prečo prečo prečo... ja si vždy poviem, že ak by sa tu moja maminka mala naďalej trápiť v bolestiach, že je to takto lepšie,,, takto ju aspoň už nič nebolí a netrápi sa. Stačili štyri roky na chemoterapii, neustále chodenie po doktoroch, nevoľnosti, chudnutie, transfúzia krvi každý mesiac, keďže chemoška jej ničila krvný obraz... neustále vyšetrenia v Blave a v Nitre, vozenie ju po doktoroch a pod. Do toho cukrovka, pichanie inzulínu... no podľa mňa mala niekedy stavy, že sa jej radšej chcelo zomrieť, že nemala chuť stále len bojovať, keď vedela, že s jej posledným štádiom rakoviny tu nebude dlhšie ako 5rokov... Pri živote ju držal akurát môj syn, pokiaľ jej bolo dobre, bola stále veselá a usmiatá, ale bohvie čo sa v nej odohrávalo, keď bola sama, keď jej celý týždeň tiekli chemoterapie a pod. Ona sama si už mesiac pred smrťou želala zomrieť!! Hovorí sa,že Pánboh si berie k sebe dobrých ľudí lebo potrebuje anjelov... nie som moc veriaca ale asi to tak má byť... bohužiaľ. Opatrujte sa všetci
In reply to ahoj Ludka presne presne..ako by Anonym (neověřeno)