Dobrý den Květuško,
po delší odmlce jsem opět najela na tyto stránky. Věřte Květuško, že tatíčkovi je už dobře. to že se před smrtí smál, byl veselý svědčilo o tom, že věděl o svém odchodu. Věřte, že tatínek odešel nahoru šťasten . a nám pozůstalým nezbývá nic jiného, než-li se s odchodem našich milovaných naučit žít. Je to však velice těžké. Je dobře, že pláčete, lepší plakat než-li slzy držet v sobě. dnes je to 11 měsíců co mi mamka odešla, bolí to stále moc, ale když je mi nejhůře vzpomenu si na to, jak maminka trpěla a přeji ji , že se vrátila "domů" a pevně věřím, že je tam šťastná a vím, že je to tam zařízené tak, že nás mohou navštěvovat, vnímavější lidé mají ten dar, že "cítí" přítomnost někoho u sebe, já mezi ně bohužel nepatřím, ale vím, že mamka při nás je, že nás bude ochraňovat a v případě potřeby, dá nějakým z
působem znamení, většinou ve snu, je třeba si všímat a pamatovat obsah snů. Buďte hodně silná, myslete na to pěkné, co jste s tatíčkem prožila. Když budete chtít napište mi prosím na můj e-mail. jak jstse výše psala, že jste mi posílala e-mail 19.5., bohužel mně nic nepřišlo. Budu ráda, když i napíšete.Hana ( e-mail:
hana248@seznam.cz)
In reply to Milá Haničko a všichni by Anonym (neověřeno)