Ahoj 10.prosince 2011 mi zemrela maminka na rakovinu ani nevime ceho mela velke bolesti a nemohla absolvovat CT bricha ,Zacalo to bolenim kolena ,paralen a ibalgin ji vubec nezabiral doktori se k ni moc hezky nechovaly neverily ji ,ze ma takove bolesti moc plakala .3 listopadu jsme se dozvedeli ze je to rakovina a pak to slo rychle nemohla si stoupnout ani lehnout jen sedela v kresle byl problem s mocenim a m ela prolezeniny prosla jsem si peklem divat se na maminku jak se trapi bolesti plakala nechtela umrit mam dve deti nejmladsi je 8 mesicu stara .byla jsem fyzicky i psychcky vycerpana .chtela umrit doma ale neslo to byly jsme s bratzrem porad u ni porad to mam pred ocima to jeji hnusne umirani .kdyz me bratr volal ze v osm rano zemrela ja tam o pul devate prijela mela slzy v ocich umyla jsem ji ,oblekla do rakve aby s ni uz nic nedelali a mela klid.Denisko moc to boli porad placu v den pohrbu jsem prisla domu a vzala jsem si prasky na spani strasne jsem chtela jit za ni .ted kazdy vecer usinam a doufam ze za mnou prijde aspon ve snu .Ptas se co bude potom .bude ti moc smutno a bude se ti styzkat ,pred rokem touhle dobou jsme se tesily na vanoce chodily spolu po nakupech a tesily se s mimi co jsem mela jeste v brisku a vubec nas nenapadlo ze za par mesicu mama nebude .24 prosince jdu za ni na hrbitov srasne to boli ,brecim a nic me netesi doufam ze az jednou umru ze ji uvidim mooc si to preji Densko drz se ahoj Zdenka
In reply to Dobrý den Všem, by Anonym (neověřeno)