omlouvám se, ale to není tak docela pravda. Syrová zelenina je špatně stravitelná a některé druhy zeleniny mají své léčebné účinky až když se aspoň krátce povaří nebo orestují, např. rajčata. Syrová zelenina funguje hlavně jako vláknina. Nemyslím, že by bylo ideální konzumovat jen syrovou zeleninu, měla by být částečně syrová a částečně vařená, určitě ne všechna syrová. Měla by se nejlépe připravovat šetrně v páře, aby si uchovala hodnotu. No a chlorela je vlastně něco jako kvalitní zelenina, tu můžete přidávat ke všemu, odstraní vám toxiny z potravy, očistí játra, vyživí bunky a i ochranuje proti rakovině asi ze 75%. Měla by to být kvalitní řasa, pěstovaná v čistých podmínkách, ne cokoliv zakoupené kdekoliv. I u nás se pěstuje chlorela v čistém prostředí třeboňských rybníků která je za nižší ceny .
In reply to Amen přesně jak paní píše, by Anonym (neověřeno)