už nemám sil
Dobrý večer,již víc jak 10 let se trápím s bolestí pátěře/4 ploténky káždá jinde vyhřezlé/ do toho nekuřák a těžké funkční postižení plic, nález na mozku, autoim.onemocnění atd.atd.6ila jsem 5 v bolestech , které pochopí jen lidé stejně postižení.Kdy ploténky bruslý po míšním kanálku mnoho mm, kdy Vám autoim.onemocnění ničí plíce, vazivovou vnitřní tkáň.Po 5 letech aspoň od šílených bolestí pomohl úžasný lékař s léky co se dávajíkdyž už není cesty jinak.Bolest kterou jsem prožila bych nikomu nepřála.Plně jsme vždy sportovala , pracovala na 180% a pro každého bych se rozdala pomoí. Jaké je mé zklámání, když Vám lidi závidí bolest, důchodatd.Jak je těžké uněst místo podpory věty dítěte které Vám místo -mamko nepotřebuješ pomoct, řekne čekám na tvou smrt a vyště Vám marmeládu v plastovém kelímku z dětství a jak to bylo pro něj těžké jako by šlo o konec světa.Poté se těšíte ,že s navým manželem získáte rodinu, kterou jste nikdy neměl normální a kde Vás v dětsví někdo mučil a týral.Těšíte se a říkáte jim zda něco nepotřebují,jak je máte rád,jak si jic vážíte a dopadne to tak, že do očí Vám říkají , že Vás mají rádi a za zády pomlouvají a vymýšlí zlo.Píši to hodně obecně, ale už nemohu. let nás tu stolkovali sousedi z vedlejšího domu, po vesnici roznášeli lži a lidé jim věřili .Když se rozešli pravda bala hned venku a nám se jeden z nich omluvil a přiznal se, že za vše mohl on.Ve vesnci Vám ,ale to zlo nikdo neodpáře, nikdo nezalepí ten hnus a pomluvy pro můj důchod, kdy řeší proč mám jednou jednu hůl, poté dvě a nebo vozík.Nikoho nenapadne, že nehodlám hrát divadla a že pořád jsme v sobě ještě našla sílu bojovat s tím hnusem a když jsme kousek od domu a když spadnu, mohu se převléci,že si chci dokazovat, že nejsem na úplný podpis a že někdy je člověku trochu lépe, nebo je třeba po kapačkách, které chvilku překryjí ty nemoce! Lidi jsou zlí, každý má metr na srovnání, ale jeden pro sebe a druhý pro ostatní. Myslela jsem si prvních 5 let, že budu chtít umřít pro ty bolesti, pro ty záchváty, ale nakonec vidím vysvobození ve smrti před tou lidskou hnusotou.